Az Everness Nyár-On 2020 házirendje
 

Kedves Látogató, Szeretettel üdvözlünk rendezvényünkön!

  1. A Programhoz ingyenesen mindenki saját felelősségére csatlakozhat a Zoom applikáció letöltésével és a megadott linkek megnyitásával. További részletek a weboldal nyitóoldalán és az Everness Nyár-ON 2020 facebook eseményben.
  2. Jogosult vagy a Programon kép- és hangfelvételt készíteni, azzal a kitétellel, hogy az általad készített kép- és hangfelvételt nem értékesítheted, ellenérték fejében nem (illetve kereskedelmi célból ellenérték nélkül sem) hasznosíthatod.
  3. Az előadásokról a Rendezvényszervező kép- és hangfelvételt készíthet, amelyen mint látogató/hallgató te is feltűnhetsz, amely felvételekkel összefüggésben a rendezvényen való részvétellel hozzájárulsz azok Rendezvényszervező általi kizárólagos felhasználásához, feldolgozásához és publikálásához, ezzel kapcsolatos bármely panasznak kizárólag a vonatkozó jogszabályok megsértése esetén lehet helye.
  4. A Rendezvényszervező fenntartja a jogot az esetleges időpont-, helyszín- és programváltozásra és az ebből eredő vélelmezett károkért semmilyen felelősséget nem vállal.
  5. Kérjük a Program zavartalanságára ügyelj. Az előadások alatt kapcsold ki mikrofonod és kamerád, és csak kérdésfeltevéskor kapcsold be azokat, amennyiben erre a moderátor lehetőséget biztosít. 

Jó szórakozást és feltöltődést kívánunk!

Budapest, 2020. június 10.