Tóth Andi

blogger, hulladékmentes aktivista

Saját háztartásomban végigvitt változtatások lépéseit a „Háztartásom Hulladék Nélkül” blogban folyamatosan vezetem, ezzel párhuzamosan a Facebook oldalam 16.000 követővel bír, ugyanilyen néven futó Facebook közösségem mára meghaladta a 25.000 tagot, Instagram profilomat 4000-en követik. A hulladék nélküli háztartásom témájában több média megkeresést is kaptam az elmúlt közel 4 év alatt (pl. RTL, M5, FEM3, Rádió1, Music FM, Karc FM, Bonum TV, Duna TV, O-Zone TV, stb.).

Valós eredményeimet, az elmúlt évek alatt szerzett tapasztalataimat könyvemben foglalom rendszerbe, amelynek kiadása 2018. október végén megvalósult, Dobd ki a szemetest – Hulladékcsökkentés lépésről-lépésre címmel. A több mint 4000 példány 10 hónap alatt elfogyott. 2019. október végén megjelent bővített kiadás plusz témája a
Társadalmi szerepvállalás. Ez a könyv útmutatóként szolgálhat minden olyan ember számára, akit kicsit is érzékenyen érint a környezetvédelem. A könyvben olvasható konkrét gyakorlati tippeket a kezdőtől a haladó szintig rendszereztem, így ezzel a kézikönyvvel, mindenki képes lehet a háztartási hulladékát egyre jelentősebb mértékben csökkenteni.

Vissza

Tóth Andi, Vadovics Edina, Kucsinka Gabi, Radnainé Kriszti:

Zöld háztartás - lépésről lépésre

Online tér - 2020. 06. 18. Csütörtök 14:00-15:00

Hasznos tippek az induláshoz, tovább lépéshez a fenntartható és zöld otthonért. Beszélgető partnerek: Tóth Andi zero waste blogger, Radnainé Kriszti a Mosómamitól és Vadovics Edina, a GreenDependent szakmai vezetője.