Sőtér Sarolta

Nia és Pilates oktató

A tényekről: 2008 óta vagyok Pilates és 2010 óta Nia oktató (fekete öv). Heti rendszerességgel tartom az óráimat, amely mostanra online tevékenységgel is kiegészült. Ezen kívül havi 1-2 workshop és évi 3-4 elvoulás ad lehetőséget a tudás és tapasztalás még intenzívebb elmélyítésére. 
A Lélekről: amikor táncolok, minden a helyére kerül: a fejem kitisztul és természetes állapottá válik a jelenlét. Ebben merülhetsz el a találkozásaink alkalmával és ehhez a minőséghez kapcsolódhatsz, ha velem tartasz. 

A tánc önmagában gyógyír a testnek és léleknek, azonban néha szükséges a szellemi megértés is, ezért foglalkozom még a mozgás átadásán kívül "belső iránytű beállítással".
Mozgásban a Lélek - ebben a "csomagban" minden általam megtanult rendszert felhasználok és ötvözök. Mindegyik választott módszer finom, szelíd, a megértésre, elfogadásra, és az Élet szeretetére épül.

Abban hiszek, hogy az életnek könnyűnek és természetesnek kell(ene) lennie, a léleknek szabadon szárnyalónak, a testnek egészségesnek és a szívünknek pedig boldognak. Hiszek abban, hogy ez az alap-beállításunk, hiszen erről álmodunk és erről vannak a legmélyebb emlékeink. Nincs más dolgunk tehát, mint emlékezni és megtapasztalni mindezt a hétköznapokban. Nehéznek tűnik, azonban egyszerűbb, mint gondolnánk. Nem kell hozzá más, mint tudatosság és kitartás. Felelősek vagyunk önmagunkért, van választásunk és mindig van eszközünk... 

A létezésünk önmagában bizonyíték arra, hogy itt a helyünk: nekem és Neked is. 

Vissza

Sőtér Sarolta:

Nia

Online tér - 2020. 06. 20. Szombat 19:00-20:15

Várlak szeretettel ez alkalommal is egy különleges Nia órára - ezúttal (még) nem a vízpaton, hanem a saját teredben.
Szombat este a szabadtánc kerül előtérbe, de természetesen lesz lehetőséged elmélyülni a biztonságot adó formákban is. A választás a Tiéd - mint mindig.
Tágítsd ki a szobád falait, tágítsd a határaidat, légy szabad, légy ÖnMagad!
Fedezd fel a saját mozdulataidban a saját formáidat és a saját szabadságodat.
Engedd szabadon a lelked, hogy felszabaduljon a test és a szellem...
Táncoljunk együtt a végtelen online térben - együtt.