SavaBorsa/anOrganik

Zenei producer / Dj

Sosem tudhatod hová vezet az utad 20 év után. Valahogy ez történt Deutsch Gábor "Anorganik" és Szalay Ferenc "La Fuente" esetében is akik 1998-as Underground Records-os megismerkedésük után találtak ismét újra egymásra két dekádnyi zenei, spirituális és tudatosság-centrikus tapasztalat után,megalapítva a SavaBorsa formációt 2019 őszén. Folyamatosan táplálva, öntözve ezt a magot első közös gyümölcsük Szabadi Andreával karöltve a Deep Water c. felvétel a guatemalai-berlini Numa kiadón látott napvilágot, majd ToSoDa projekt remixük az indiai Kośa labelen landolt. E közös kert azóta is egyre gazdagszik, habár Gábor január óta a már szokásosnak mondható “winter-escape project”-jét tölti dél-kelet ázsiában, idén kissé tovább a tervezettnél - a mindenki által ismert tények miatt - igy ő kedden Bali-ról, Ubud-ból jelentkezik egy másfél órás dj-szettel, majd másnap Ferenc a Budapesti Sóbarlangból Molnár Endrével, és az ő perkáival ad szintén hasonló műsort a Everness On hallgatóinak.

Az időeltolódás miatt kedden Gábor kora estéből naplementébe érkező mixét hallhatjátok és a streamben az Ázsiai utazásai során készült fotói és videói lesznek láthatóak.

Ferenc és Endre szerdán élőben jelentkeznek a Sóbarlangból, Budapestről.

Vissza

SavaBorsa/anOrganik:

orientál dj set Baliról & ázsiai videostream

Online tér - 2020. 06. 17. Szerda 21:00-22:30

Sosem tudhatod hová vezet az utad 20 év után. Valahogy ez történt Deutsch Gábor "Anorganik" és Szalay Ferenc "La Fuente" esetében is akik 1998-as Underground Records-os megismerkedésük után találtak ismét újra egymásra két dekádnyi zenei, spirituális és tudatosság-centrikus tapasztalat után,megalapítva a SavaBorsa formációt 2019 őszén. Folyamatosan táplálva, öntözve ezt a magot első közös gyümölcsük Szabadi Andreával karöltve a Deep Water c. felvétel a guatemalai-berlini Numa kiadón látott napvilágot, majd ToSoDa projekt remixük az indiai Kośa labelen landolt. E közös kert azóta is egyre gazdagszik, habár Gábor január óta a már szokásosnak mondható “winter-escape project”-jét tölti Dél-Kelet Ázsiában, idén kissé tovább a tervezettnél - a mindenki által ismert tények miatt - így ő kedden Bali-ról, Ubud-ból jelentkezik egy másfél órás dj-szettel, majd másnap Ferenc a Budapesti Sóbarlangból Molnár Endrével, és az ő perkáival ad szintén hasonló műsort az Everness Nyár-On hallgatóinak.

Az időeltolódás miatt szerdán Gábor kora estéből naplementébe érkező mixét hallhatjátok és a streamben az Ázsiai utazásai során készült fotói és videói lesznek láthatóak. 
Ferenc és Endre csütörtökön élőben jelentkeznek a Sóbarlangból, Budapestről.


ÉLŐ ADÁS ITT