Radnainé Kriszti

MosóMami alapítója

Friss háziasszonyként ömlött rám az infó és rövidesen egy szekrény lett tele(!) tisztítószerrel..Öblítők, mosóporok, spriccelős flakonok és többféle sampon-balzsam,testápoló várt a sorára kiolvashatatlan összetevőkkel....

Ugyanakkor a férjemnek nem múló kiütései, nagyon száraz bőre és ekcémás foltjai voltak...Egy osztrák kolléganőm  hozott mosódió mintát, így a fürdőszobánk hamarosan laborrá változott, mert tudtuk, hogy innen nincs visszaút a régi életmódhoz...

Szerencsés vagyok, mert gyerekkorom minden nyarát egy kis faluban tölthettem, mezítláb, patakparton, dinnyeföldön vagy a szőlőben,lovaskocsin vagy biciklin. Csalános, libalegelő-ma is ezekből az emlékekből táplálkozom sokszor.

A természet és állatok szeretete, az élet minden formájának védelme, a  szabadság érzése,és korlátlan kíváncsiság, mely felnőttkoromat is meghatározta,ez ad napról napra új célokat és kitartást, és ezt adom át két gyönyörű fiamnak is.

Rohanó 21.századunk más tempót diktál, ezért nekem is kellett némi kitérő, míg megtaláltam az utam, s lettem környezetvédelmi technikus, majd kozmetikai vegyész, és aromaterapeuta.

Vissza

Tóth Andi, Vadovics Edina, Kucsinka Gabi, Radnainé Kriszti:

Zöld háztartás - lépésről lépésre

Online tér - 2020. 06. 18. Csütörtök 14:00-15:00

Hasznos tippek az induláshoz, tovább lépéshez a fenntartható és zöld otthonért. Beszélgető partnerek: Tóth Andi zero waste blogger, Radnainé Kriszti a Mosómamitól és Vadovics Edina, a GreenDependent szakmai vezetője.