SavaBorsa / La Fuente dj set + Molnár Endre

DJ set

Sosem tudhatod hová vezet az utad 20 év után. Valahogy ez történt Deutsch Gábor "Anorganik" és Szalay Ferenc "La Fuente" esetében is akik 1998-as Underground Records-os megismerkedésük után találtak ismét újra egymásra két dekádnyi zenei, spirituális és tudatosság-centrikus tapasztalat után,megalapítva a SavaBorsa formációt 2019 őszén. Folyamatosan táplálva, öntözve ezt a magot első közös gyümölcsük Szabadi Andreával karöltve a Deep Water c. felvétel a guatemalai-berlini Numa kiadón látott napvilágot, majd ToSoDa projekt remixük az indiai Kośa labelen landolt. E közös kert azóta is egyre gazdagszik, habár Gábor január óta a már szokásosnak mondható “winter-escape project”-jét tölti dél-kelet ázsiában, idén kissé tovább a tervezettnél - a mindenki által ismert tények miatt - igy ő kedden Bali-ról, Ubud-ból jelentkezik egy másfél órás dj-szettel, majd másnap Ferenc a Budapesti Sóbarlangból Molnár Endrével, és az ő perkáival ad szintén hasonló műsort a Everness On hallgatóinak.

Az időeltolódás miatt kedden Gábor kora estéből naplementébe érkező mixét hallhatjátok és a streamben az Ázsiai utazásai során készült fotói és videói lesznek láthatóak.

Ferenc és Endre szerdán élőben jelentkeznek a Sóbarlangból, Budapestről.

 

a Dj set közben látható képeket  Kar Roy Vayaro Art nak köszönjük

http://www.vayaro.com

 

Vissza

SavaBorsa / La Fuente dj set + Molnár Endre:

SavaBorsa / La Fuente dj set + Molnár Endre ütőhangszeres kísérettel

Online tér - 2020. 06. 18. Csütörtök 21:45-23:00

Sosem tudhatod hová vezet az utad 20 év után. Valahogy ez történt Deutsch Gábor "Anorganik" és Szalay Ferenc "La Fuente" esetében is akik 1998-as Underground Records-os megismerkedésük után találtak ismét újra egymásra két dekádnyi zenei, spirituális és tudatosság-centrikus tapasztalat után, megalapítva a SavaBorsa formációt 2019 őszén. Folyamatosan táplálva, öntözve ezt a magot első közös gyümölcsük Szabadi Andreával karöltve a Deep Water c. felvétel a guatemalai-berlini Numa kiadón látott napvilágot, majd ToSoDa projekt remixük az indiai Kośa labelen landolt. E közös kert azóta is egyre gazdagszik, habár Gábor január óta a már szokásosnak mondható “winter-escape project”-jét tölti Dél-Kelet Ázsiában, idén kissé tovább a tervezettnél - a mindenki által ismert tények miatt - így ő szerdán Bali-ról, Ubud-ból jelentkezik egy másfél órás dj-szettel, majd csütörtökön Ferenc a Budapesti Sóbarlangból Molnár Endrével, és az ő perkáival ad szintén hasonló műsort az Everness Nyár-On hallgatóinak.

Az időeltolódás miatt szerdán Gábor kora estéből naplementébe érkező mixét hallhatjátok és a streamben az Ázsiai utazásai során készült fotói és videói lesznek láthatóak.

Ferenc és Endre csütörtökön élőben jelentkeznek a Sóbarlangból, Budapestről.

a Dj set közben látható képeket Kar Roy Vayaro Art-nak köszönjük.