Erdélyi Nikolett

Lettin'Go Módszer® tréner

Az a szenvedélyem, hogy másokat inspiráljak

2015 óta dolgozom privát ügyfelekkel. Több módszert is alkalmazok a munkám során, melyek közül kedvenceim a saját Lettin'Go® módszerem, illetve az amerikai Access Consciousness® és a Sedona Method® elengedés technikája.

Számomra az önfejlesztés és tanulmányaim megkezdése egy súlyos balesettel indult még évekkel ezelőtt, mikor az amputálásra ítélt lábamat sikerült megmentenem.

Az ezt követő - ágyban mozdulatlanul töltött - egy évet arra használtam, hogy elkezdtem

könyveket olvasni, podcast-okat hallgatni és kutatni a teljesség és boldogság titkát.


Ekkor találkoztam két amerikai módszerrel, amelyek többek között fantasztikus szóbeli eszközöket alkalmazva segítettek rátalálnom a saját igazságaimra.

 

Ezen módszerek célja az, hogy eljuttasson minket arra a pontra, ahol eléggé tudatosak vagyunk ahhoz, hogy változásokat hozzunk létre magunkban úgy, hogy növeljük az esélyét az életünkben jelenlévő traumák, drámák és őrültségek megváltoztatásának, ugyanis a vágyott változásnak mi vagyunk a forrásai. 

 

Hiszem, hogy minden ember más és nincsenek alapszabályok, melyekhez igazodva mindannyian hasonló eredményeket érhetünk el. Azonban tudatos választások mentén eljuthatunk valódi önmagunkhoz és kialakíthatunk egy olyan hozzáállást, mellyel folyamatosan teremthetjük életünket, és csodákat hozhatunk létre.

 

Múlt évben költöztem vissza San Franciscóból, azóta Budapesten és online workshopok keretében tanítom ezeket a módszereket.

Csodálattal töltenek el azok a változások, melyeket a tanfolyamaim részvevői és a privát ügyfeleim hoztak létre az életükben ezekkel az egyszerű eszközökkel!

 

Leggyakoribb témák, amivel ügyfeleim hozzám fordulnak: kultúrsokk, párkapcsolati problémák, szakítás, válás, újrakezdés, korlátozó fix nézőpontok-, hiedelmek-, szokások elengedése.

 

Elcsépelt jelmondatom: “Tudd, hogy mindig van választásod!”

 

 

Vissza

Erdélyi Nikolett:

Énépítkezés

Online tér - 2020. 06. 19. Péntek 16:00-17:00


Erdélyi Nikolett, Dienes Maja:

Az életed teremtése kizárások nélkül

Online tér - 2020. 06. 21. Vasárnap 16:00-17:00