Bach Éva

Alternatív mozgásterapeuta

A nevem Bach Évi, alternatív mozgásterapeuta és erdőfürdő vezető vagyok. Életminőséget javító mozgásterápiás, hatha jóga, erdőfürdő, erdőterápia és szomatodrámafoglalkozásokat vezetek. Kiemelt érdeklődési területeim között a civilizációs ártalmak (pl. stressz, hormonegyensúly, elhízás és ülőmunka), a daganatos megbetegedések és a pozitív testkép, testkapcsolat szerepelnek.
Mozgásterapeutaként 15 év jógagyakorlással és 10 év zen meditációs tapasztalattal a hátam mögött kezdtem el tanulni 2014-ben, és 2016 óta szerepelek az Egészségügyi Szakdolgozók Országos Nyilvántartásában. Jelenleg jógaórákat A Tiszta Forrás Központban tartok.Tanáraim, mestereim Szvámi Rittavan Indiából (Himalája Tradíció), Rishikeshből, Dae Bong Zen Mester Dél-Koreából és Alma Potter Bécsből (Kvanum Zen Iskola), Dr. Buda László, a szomatodráma módszer megalkotója és Bálint János, a Purnam Jógaoktató Akadémia alapítója és vezetője.
Erdőfürdő vezetői és erdőterapeuta képesítésemet Magyarországon az elsők között szereztem meg, az Erdőterápiás Intézetnél (Forest Therapy Institute) tanultam.
Életcélomnak és feladatomnak a folyamatos életminőség javulást tekintem. Ez egy olyan kimeríthetetlen és végtelen feladat, amely túlmutat az igények és vágyak öncélú kielégítésén, hiszen hosszú távon senkinek sem javulhat úgy az életminősége, hogy közben körülötte mindenki és minden más elpusztul, tönkremegy vagy szenved."

Vissza

Bach Éva, Sütő Annamária Babi, Paulinyi Tamás, Garami Gábor, Ragoncza Anna:

Kerekasztal beszélgetés: Szakrális és profán rituálék a hétköznapokban

Online tér - 2020. 06. 18. Csütörtök 17:00-19:00

A szertartások pszichológiája.
MAona - A Teljesség táncát videon is megnézheted ide kattintva.
Az erdőfürdőről pedig itt.